perjantai 13. kesäkuuta 2008

Raparperipiirakat

Gluteiiniton, maidoton ja munaton ja helppo raparperi piirakka.

1dl vettä
1/2dl sulatettua maidotonta margariinia
1/2dl sokeria
1/2dl perunajauhoja
2 1/2dl gluteiinitonta jauhoseosta
1 1/2tl leivinjauhetta

Levitä voideltuun &jauhotettuun vuokaan, päälle marjoja/ raparperia tms.
Itse laiton pakastimesta raparperin paloja, jostka kierittelin sokeri, kaneli ja perunajauhoseoksessa.

Paistetaan200 asteessa n.20 min.








Raparperi-kookos piirakka
150g margariinia
1dl sokeria
1muna
3dl vehnäjauhoja
1tl leivinjauhetta
täyte
500g raparperia
2tl perunajauhoja
3/4dl sokeria
2tl kanelia
päällys
100g margariinia
1dl kaurahiutaleita
2dl kookoshiutaleita
1dl vehnäjauhoja
1/2dl sokeria
Itse laiskana sulatin rasvan ja sekoitin taiknan aineet siihen. Sitten sekoitin raparperien joukkoon täytteen aineet ja lopuksi nypin päällyksen aineet sekaisin ja levitin ne piirakan pinnalle.
Paistetaan 200 asteessan.25min.

1 kommentti:

Niina kirjoitti...

Oli kyllä maukasta tuo "ruokavammaisten" versio, kiitoksia vaan!