torstai 22. toukokuuta 2008

Kokkailua!

Tässä ohrapuuroa melkein valmiina, nam!
Tain ohrapuuron pitokokki haudutuspadassa, 3dl rikottuja esikypsennettyjä ohrasuurimoita, 1,5litraa maitoa ja 1tl suolaa. Aineet pataan ja hautumaan, vaivatonta eikö totta???


Päivällä ruokana oli lohta, jonka päälle laitoin purkin flora culinesse tatti-herkkusientä, voi miten herkullista siitä tulikaan.
Ihan ensiksi laitoin vajaan kilon painoisen fileen uuniin 200 asteeseen 10 minuutiksi nahkapuoli ylöspäin, sitten irrotin nahan ja laitoin fileen päälle valkopippuria, kalamaustetta, sitruunamehua, merisuolaa myllystä ja ison sipulin silputtuna, sitten file uuniin 20minuutiksi.
Sen jälkeen lisäsin viereen kasvikset ja 2prk kasvisrasvasekoitetta (yksi olisi riittänyt) ja kalan päälle flora culinessen. Sitten taas uuniin reiluksi 20 miinuutiksi. Kalan valmistuessa tein sen kaveriksi muussia ja vihreää salaattia.


Tässä vielä kuva valmiista annoksesta. Ei mitenkään herkullisen näköistä, mutta maku oli aivan loistava. Sipulit jäivät vähän koviksi, joten ne ehkä voisi freesata ennen kalan päälle laittoa.




Ei kommentteja: